Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Atentie!

Inainte de a cere returul comenzii, va rugam sa va asigurati ca produsele comandate respecta politica de retur.

Politica de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua livrarii de catre posta sau curier). (cf. ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta).

Anularea achizitiei online sau returnarea produselor comandate poate fi efectuata, numai in scris , prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@himarkids.ro, in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online www.himarkids.ro

Se poate face returnarea produselor incepand cu data primirii coletului intr-un interval de 14 zile calendaristice (insa nu mai tarziu de aceste 14 zile). Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate in care acestea au fost expediate (posta sau curier). Returnarea produselor se va face FARA RAMBURS! (Nu se accepta returnarea produselor in sistem rambursabil!!) Cheltuielile de transport a produselor returnare vor fi suportate exclusiv de catre client.

Starea produselor returnate trebuie sa fie identica cu cea in care acestea au fost expediate si astfel sa nu prezinte urme de purtare, uzura sau degradari de orice natura. De asemenea produsele trebuie returnate in acelasi ambalaj in care au fost expediate, impreuna cu accesoriile sau cadourile care au insotit produsele care se doresc a fi returnate. (daca este cazul).

Returnarea banilor (pretului platit) catre clientul care a returnat produsul (produsele) se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare, de la data la care himarkids.ro a primit produsul returnat si acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat, potrivit aliniatului de mai sus. Returnarea banilor se va face prin mandat postal sau prin transfer bancar (in acest caz sunt necesare datele contului in care se doreste returnarea banilor).